Українська правда

Вигідні ставки на спорт у букмекерській конторі Паріматч

— 23 серпня 2022, 15:25

Букмекерська активність останніми роками значно зросла, що пов'язано із популярністю ставок на спортивні події. Точні live ставки на спорт допомагають вигравати набагато частіше, за рахунок можливості робити точні прогнози прямо по ходу матчів. Ключовою вимогою для тих, хто хоче зробити ставки на спорт, залишається пошук надійного букмекера. Майданчик, який надає свої послуги, повинен обов'язково мати офіційну ліцензію, що дозволить їй надавати послуги на законних підставах. Найкращим прикладом такого проекту є БК Паріматч для ставок на спорт в Україні. Тут гравці можуть робити ставки будь-коли, не переживаючи про блокування сайту.

https://pm.ua/

Різноманітні ставки на спорт у БК Паріматч

БК Паріматч регулярно оновлює лінію ставок на спорт, додаючи туди нові дисципліни та турніри до вже існуючих. Особливу увагу варто надати розпису матчів. Топові зустрічі дозволяють ставити на кількість кутових та фолів. Усього під час зустрічі може бути доступно до 150 різних результатів. Ставки на спорт у БК Паріматч дозволяють відкрити в собі нові таланти, наприклад, уміння аналізувати інформацію або навичку концентрації, коли потрібно витримати моральний тиск. Навіть якщо лідер пропускає на початку зустрічі, до її завершення йому все одно буде легше відігратися, ніж аутсайдеру зберегти несподіване лідерство в рахунку.

Ставки на футбол можна робити на:

  • тотал;
  • фору;
  • точний рахунок;
  • подвійний результат!

Експертові не важко розібратися в передматчевій аналітиці і зрозуміти, яка команда здатна переламати захист суперника. Якщо в матчі бере участь два рівні по силі клубу, то є сенс поставити на нічию по ходу зустрічі.

Як правильно робити ставки на спорт експресами та системами

Експрес називають кілька ординарів, об'єднаних разом. Пари потрібно зробити на кілька наслідків, кількість яких у купоні має бути більше двох. Купон — це віртуальне місце, куди потрапляють всі обрані ставки й де підтверджується намір зробити ставку. Популярність таких ставок полягає у високих коефіцієнтах та використанні множників при розрахунку виграшу, якщо всі події у купоні зіграли.

Система — комбінація з експресів, які мають певне обмеження за кількістю подій. Комбінація розраховується як у випадку з окремими експресами. Гравець має поставити на кілька подій, які включені в експрес, вибравши один з варіантів розмірності системи. Наприклад, можна поставити на 2 з 3 подій або те, що зіграє 3 з 4 ставок. У разі успіху за всіма подіями, гравець виграє за коефіцієнтом, який, за аналогією з експресами, перемножується між собою при формуванні купона.