Українська правда

Генеральний директор Зорі: Ведемо переговори по Тотовицькому

Сергей Шемшученко — 3 серпня 2016, 15:56

Андрій Тотовицький, права на якого належать Шахтарю, може продовжити кар'єру в Зорі.

Про це повідомив генеральний директор луганського клубу Сергій Рафаїлов.

"На сьогодні Тотовицький знаходиться в розташуванні Шахтаря, якому належить його трансфер. Але ми ведемо переговори по цьому гравцю і є надія, що найближчим часом він приєднається до Зорі", - зазначив він.

"Бонавентуре за рішенням головного тренера і керівництва клубу був переведений в дубль. Хлопцю серйозно потрібно подумати про свою поведінку. Він уявив себе Усейном Болтом в футболі. Контракт з ним на два роки був підписаний 25 лютого. А з'явився він в розташуванні клубу лише 17 червня", - повідомив Рафаїлов.

За його словами, у клуба було бажання продовжити контракт з ним ще на півроку, але агенти Бонавентуре відповіли відмовою.

"Було бажання клубу і тренера продовжити контракт з ним на півроку, на що його агенти категорично відповіли відмовою. На сьогодні не тренується в основній групі лише Владислав Кулач, хоча він теж приступив до тренувань раніше, але відчув біль", - сказав гендиректор Зорі.

"Потрібно додаткове обстеження. І Форстер, і Опанасенко, і Пауліньо тренуються в загальній групі і готуються до гри з Чорноморцем", - сказав функціонер у інтерв'ю прес-службі луганського клубу.