Головне

Білодід провела фотосесію з фанатами після перемоги на чемпіонаті Європи

25.04.2024 23:00 Ігор Чернявський 1733 0
Білодід провела фотосесію з фанатами після перемоги на чемпіонаті Європи

Безумовно, головною подією 25 квітня в українському спорті стала перемога Дар’ї Білодід на чемпіонаті Європи-2024 з дзюдо, який прозодить у Загребі, Хорватія. 

У фіналі рефері присудив українці перемогу над словенкою Каєю Кайзер. Також не можемо пройти повз ефектного кидка через стегно в сутичці з азербайджанкою Ачельєю Топрак. 

Ну а після змагань новоспечена чемпіонка святкувала перемогу разом з уболівальниками, зробивши селфі з усіма охочими. Посмішка не сходила з обличчя неперевершеної Дар’ї. 

Відео

Зазначимо, що для 23-річної киянки ця золота медаль стала третьою на чемпіонатах Європи, а також першою в межах вагової категорії до 57 кілограмів. Сподіваємося, що цього літа в Парижі Білодід здійснить мрію всього життя та виграє золото Олімпійських ігор-2024. 

До речі, в інстаграмі Федерації дзюдо України Дар’ї присвятили атмосферний ролик, у якому зібрали найяскравіші прийоми у її виконанні на шляху до золота ЧЄ-2024. 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ukrainian Judo Federation (@ukraine_judo_official)

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()