Українська правда

Де можна пограти в бадмінтон

Віктор Слюсаренко — 9 квітня 2021, 11:39
Де можна пограти в бадмінтон

Один із найголовніших плюсів бадмінтону в тому, що грати у бадмінтон можна в будь-якому віці, на будь-якому відкритому місці, навіть у місті, просто вийшовши на подвір’я або у парк. Для цього навіть створили окрему гру - ейрбадмінтон. У ній використовують воланчики, що тривкі до вітру, але якщо погода не надто вітряна.

Якщо ж ви хочете пограти на сучасних спеціально обладнаних кортах, взяти напрокат ракетки й воланчики або отримати майстер-клас чи індивідуальне тренування від досвідченого тренера, тоді обирайте спортивний клуб чи парк на свій смак, і не зволікаючи записуйтеся на заняття та бронюйте час.

Актуально: найкраща бадмінтоністка України назвала свій найбільший гонорар

Kyiv Racket Sports Park

Парк з ракетних видів спорту. 13 кортів міжнародного стандарту для гри в бадмінтон розташовані за адресами вул. Стадіонна, 21/1 (ЦСК ЗСУ) і вул. Кіото, 25. В парку тренуються гравці з різним рівнем підготовки - і професійні спортсмени, і початківці.

Заняття можуть проходити з тренером чи без. Вартість - від 200грн/год (дитяче тренування – від 150грн/90хв). Перше заняття безкоштовно.

Телефон для довідок: +380 96 466 4667

За грою найкращих бадмінтоністів з понад 30 країн світу можна буде спостерігати під час інтернет-трансляції Чемпіонату Європи з бадмінтону, який пройде в Україні 27 квітня-2 травня 2021 року.

Бадмінтон Київ