Українська правда

Барселона - Валенсія: дивитися онлайн 02.02.2019

Дивитися онлайн матч чемпіонату Іспанії між Барселоною і Валенсією. Початок - о 19:30.

Барселона зібралася з силами та на тижні знищила Севілью в Кубку Іспанії. Каталонці перемогли 6:1 і з лишком перекрили поразку в першому матчі чвертьфіналу з рахунком 0:2.

У чемпіонаті Іспанії в Барси немає таких перепадів в результатах. Все досить стабільно і внаслідок цього блаугранас мають відрив від Атлетіко на першій сходинці в таблиці.

Валенсія покращує свої результати. Наприклад, в останньому турі Кажани перемогли Вільярреал у дербі, розгромивши з рахунком 3:0.

Говорити на що претендує команда досить важко, адже щільність в середині таблиці досить велика і буквально дві-три перемоги можуть зробити з претендента на виліт претендента на єврокубки.

Якщо задатися питанням, де дивитися футбол онлайн, то вартість місячної підписки на чемпіонати Іспанії, Франції та Німеччини - від 97 гривень, але перший місяць можна дивитися за 1 гривню. Після оплати дивитися футбол онлайн можна як на Чемпіоні, так і на сервісі MEGOGO. Для матчу Барселона - Валенсія онлайн-трансляція доступна в HD-якості, або ж меншому, якщо не дозволяє інтернет.

Через деякий час після завершення прямої трансляції стане доступний для перегляду в запису на цій же сторінці.

Чемпіон спільно з сервісом MEGOGO в сезоні-2018/19 показує: чемпіонат Іспанії, Франції та Німеччини. У кожному турі - від п'яти до десяти трансляцій кожного чемпіонату.

Пряма трансляція доступна тільки на території України.

Онлайн-трансляція матчу чемпіонату Іспанії Барселона - Валенсія пряма трансляція розпочнеться о 19:30.