Українська правда

Плотницький заявив про відсутність контакту з Федерацією волейболу України

Игорь Чернявский — 11 березня, 16:41
Плотницький заявив про відсутність контакту з Федерацією волейболу України

Український волейболіст Олег Плотницький розповів, що йому відомо про можливу зміну головного тренера національної команди.

Чи готові поділитися інформацією щодо зміни наставника збірної України, адже президент ФВУ Михайло Мельник у своєму інтерв’ю натякнув на заміну головного тренера? Чи знаєш ти, коли взагалі збирається синьо-жовта волейбольна збірна?
Керівництво федерації зі мною не спілкується, тому не маю жодної інформації від людей, які щось вирішують в українському волейболі. Звичайно, розмовляємо з хлопцями зі збірної й обговорюємо цю ситуацію. Наскільки мені відомо, залишилась лише одна кандидатура щодо тренера збірної. Це не українець. Я знаю, де він працює (сміється). Якщо не помиляюся, він знайомий з українськими волейболістами. Будемо чекати на офіційне представлення.

Щодо зборів, то є інформація, що хочуть зробити великий відбір гравців, які зможуть потрапити до збірної України. Навіть планують провести два етапи зборів для того, щоб хтось завершив їх раніше, а хтось пізніше. Поки вирішують, де це все буде відбуватись. Таким чином, хочуть подивитись на всіх гравців. Мені здається, що це дуже правильно. Якщо є можливість і час для цього, то чому б не подивитись на нових гравців для збірної…

Нині головним тренером збірної України з волейболу є Угіс Крастіньш. 53-річний латвійський спеціаліст очолює національну команду вже більше 6 років.

Нагадаємо, минулого місяця Олег Плотницький підписав новий контракт з Перуджею.

ФВУ Олег Плотницький