Українська правда

23 млн грн заплатить Україна за ролики до Євро-2012 на іноземних каналах

Сергей Шемшученко — 21 травня 2012, 14:58

Національне агентство з підготовки та проведення в Україні Євро-2012 та реалізації інфраструктурних проектів (Укрєвроінфрапроект) уклало договір з ТОВ "Медіапрофіт" (Київ) на розміщення роликів на іноземних телеканалах про проведення в країні чемпіонату Європи з футболу.

Згідно з оголошенням у "Віснику державних закупівель", вартість укладеного 18 травня договору між "Укрєвроінфрапроект" в особі ДП "Центр комунікацій "Україна-Всесвіт" і "Медіапрофіт" становила 23 млн грн (із ПДВ).

Телепродукція на зарубіжних каналах має бути розміщена протягом травня-червня. Передбачається, що розміщення популяризаційних відеороликів відбуватиметься у рейтинговий час і в проміжках між спортивними, туристичними та інформаційними програми.

Виконавець має забезпечити розміщення презентаційних відеороликів не менше ніж на трьох іноземних каналах. Охоплення європейської аудиторії має становити 20%. Телеканали мають відповідати вимогам: цілодобове мовлення, аудиторія не менше 70 млн глядачів, доступ до 200 країн світу (переважно європейських), не менше шести мов мовлення.

Відеоролики тривалістю 60, 30, 10 і 5 секунд можуть бути або виготовлені виконавцем або змонтовані та адаптовані серед уже наявних у замовника, пише zaxid.net.