Українська правда

Цимбалюк: Львів отримає додаткові кошти для ремонту доріг до Євро

Сергей Шемшученко — 18 серпня 2011, 12:09

Додаткових 250 мільйонів гривень на ремонт доріг Львова, не передбачених бюджетом, пообіцяв виділити Прем`єр-міністр України Микола Азаров.

Про це повідомив після зустрічі 16 серпня з главою уряду керівник Львівської ОДА Михайло Цимбалюк, передає УКРІНФОРМ.

Вона відбулась за підсумками огляду будівництва та реконструкції автомобільних доріг, який провів Цимбалюк спільно з начальником державної служби автомобільних доріг у Львівській області Петром Шпитаком.

Було звернуто увагу, що реконструкція транспортних магістралей державного значення повинна бути завершена до кінця жовтня 2011 року, а до Дня Незалежності область має відзвітувати президенту України Віктору Януковичу про якість та належне виконання ремонтних робіт.

Під час сьогоднішньої зустрічі керівник ОДА проінформував главу уряду про хід реконструкції та будівництва автомобільних доріг державного значення у рамках підготовки до проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року. А відтак Микола Азаров повідомив про те, що дасть доручення голові Державної служби автомобільних доріг Володимиру Демішкану проінспектувати якість та виконання ремонту доріг.

Глава уряду також доручив міністру фінансів Федору Ярошенку взяти під постійний контроль використання бюджетних коштів з цією метою, пише ukrinform.ua.