Українська правда

Тренер збірної України запровадив для хокеїстів штраф за читання газети

Сергей Шемшученко — 29 березня 2010, 17:44

Головний тренер збірних України і Білорусі з хокею, а також мінського клубу "Юність" Михайло Захаров ввів штраф для гравців "Юності" за читання білоруської спортивної газети "Прессбол".

Сума штрафу, встановленого Захаровим, становить 300 доларів, повідомляє lenta.ru.

Чи стосується штраф тільки хокеїстів "Юності", або він також поширюється на гравців збірних України і Білорусі, не уточнюється.

Про те, що за читання "Прессболу" гравців будуть штрафувати, Захаров оголосив у роздягальні "Юності", побачивши, що хокеїсти дивляться це видання.

Раніше Захаров заявив, що голова спортивного товариства "Динамо" Юрій Бородич і головний редактор "Прессбол" Володимир Бережков організували кампанію, метою якої є усунення Захарова від роботи у національній команді.

"Юність" вийшла у фінал плей-офф чемпіонату Білорусі, де мінському клубу протистоїть Солігорськ "Шахтар". Рахунок у серії до чотирьох перемог - 2:2.

Що стосується Захарова, то його майбутнє на посаді головного тренера білоруської збірної знаходиться під питанням. На початку квітня стане ясно, чи довірять Захарову керувати національною командою на чемпіонаті світу.