Українська правда

Шахрайчук вимагає відставки Захарова з посади наставника збірної України

Сергей Шемшученко — 9 грудня 2009, 15:20

Нападник національної збірної України та "Торпедо" (Ніжній Новгород) Вадим Шахрайчук вимагає відставки зі своєї посади наставника синьо-жовтих Міхаіла Захарова, що нещодавно очолив і збірну Білорусі.

"Моя думка, що Міхаіл Захаров через ряд обставини віддасть пріоритет білоруській збірній, а Україна буде кинута на плечі асистентів тренера. Це неправильно. Я категорично проти такого поєднання посад", - цитує Шахрайчука офіційний сайт "Сокола".

За думкою гравця, на посаду головного тренера збірної України варто запросити канадця Майка Крушельніцкі.

"По-моєму, ФХУ представився прекрасний випадок відновити переговори з канадцем Майком Крушельніцкі, який був одним з кандидатів на посаду головного тренера збірної України минулим літом, а зараз звільнений від клубної роботи.

Канадський фахівець здатний прищепити нам своє ігрове бачення і вибудувати вертикаль розвитку збірних, подібну до тієї, що створили в Білорусі північноамериканці Хенлон і Фрейзер.

Чотириразовий володар Кубка Стенлі Крушельніцкі непогано зарекомендував себе в КХЛ з "Вітязем". Мені здається, що Майк у даній ситуації, був би оптимальним кандидатом на посаду головного тренера збірної України".