Українська правда

Збірна України замінить Німеччину в дивізіоні 1

Сергей Шемшученко — 9 грудня 2009, 17:00

Збірна України з регбі залишить дивізіон 2А і замінить Німеччину в дивізіоні 1.

Таке рішення ухвалили президенти європейських федерацій на генеральному засіданні, розповів Президент Федерації регбі України Георгій Джангірян.

"Що стосується числа учасників дивізіону 1, то воно залишається незмінним. Надійшла пропозиція від федерації регбі Німеччини провести стикові матчі між останньою командою вищого дивізіону, тобто, німцями, і збірної України за право грати у вищій лізі. Дурна, звичайно, пропозиція німецької федерації", - розповів Джангірян в коментарі сайту Федерації регбі України.

"Якщо б ми були на місці німців і запропонували їм таке, вони б подумали, що у нас з головою не все гаразд. Загалом, в дивізіоні 1 залишиться 6 команд, ми замінимо там Німеччину".

"Також в Парижі були визначені терміни чемпіонатів серед юніорів, в яких беруть участь команди України. Стикові матчі відбору на Кубок світу ми проведемо у травні-червні. 8 травня зіграємо у Вільнюсі з Литвою, потім ми граємо в кінці травня орієнтовно з Румунією в Києві, а у відповідь поєдинок на початку червня в гостях".

"Було визначено терміни відбіркових турнірів чемпіонату Європи з регбі-7. Одеський етап з регбі-7 підтвердив свою участь і відбудеться приблизно в кінці травня. Фінал європейської першості пройде в Москві 10-12 липня. Виходять накладки у нас з травнем, багато важливих ігор і в регбі-15, і в регбі-7", - зазначив Джангірян