Українська правда

Гринь: У головного тренера Олександрії, мабуть, була до мене антипатія

Віктор Слюсаренко — 30 січня 2023, 21:40
Гринь: У головного тренера Олександрії, мабуть, була до мене антипатія

Нападник Сергій Гринь не планував залишати Олександрію.

Про це заявив сам гравець.

"Загалом я не планував йти, мене просто перед фактом поставили. Висловили ультиматум. Ось, як виявилось, тепер в Олега Білика схожа ситуація.

Мені раптом запропонували: або ти йдеш до U-19 і отримуєш офіційну зарплату на картку, або ми тобі віддаємо борг за два місяці та розриваємо контракт протягом двох днів. Сказали про це за два дні до закриття вікна.

Чия це була ініціатива? Я думаю, молодого керівника клубу (Івана Кузьменка - прим.) у комплексі з головним тренером Юрієм Гурою.

Я багато думав про це, але не знаходжу відповіді. До мене підходили тренери і казали: "Ми бачимо, що ти набираєш форму, давай, продовжуй у тому ж дусі, ти нам потрібен, молодець".

А у головного тренера, мабуть, була до мене якась антипатія. Ще з того моменту, як я отримав цю страшну травму. Через сім місяців вийшов тренуватися, не складно, мабуть, уявити, як це лежати на ліжку сім місяців, бо не можна було рухатися для відновлення, а потім виходиш на тренування без реабілітації.

Якраз розпочалася повномасштабна війна і нам за бажанням можна було на тренування приходити. Я почав приходити. А тренер відкрито з мене сміявся. То не так, це не так - і сміється. До мене хлопці підходять, питають: "Ти йому щось погане зробив, що він так з тобою?" А мені нема чого їм відповісти. Отримав за команду таку травму, а у відповідь - глузування.

Спочатку мені там все подобалося. Хтось каже, що місто погане – не знаю, мені воно здавалося нормальним. І колектив добрий. Почав грати, забив важливий гол. Начебто все пішло.

Але отримав травму, і після травми - все. Я пройшов збори, був на них другим бомбардиром у команді. А розпочався чемпіонат, я зіграв за шість ігор п'ятнадцять хвилин. І лише двічі потрапив у заявку. Це дивно", - розповів Гринь.

Олександрія Сергій Гринь