Українська правда

Ставка дня. Ліверпуль - Арсенал: прогноз на суперматч АПЛ

Valeriy Ruchka — 29 грудня 2018, 13:48
Ставка дня. Ліверпуль - Арсенал: прогноз на суперматч АПЛ

Центральним матчем 20 туру чемпіонату Англії є поєдинок Ліверпуль- Арсенал.

Читайте також: Футбол 1 онлайн - дивитися пряму трансляцію

Ліверпуль

Ліверпуль зараз поки лідирує в чемпіонаті. Після поразки в минулому турі Манчестер Сіті відрив від містян становить сім очок, проте Тоттенгем продовжує триматися на відстані шести пунктів. Однак це Англія, і все може помінятися за кілька турів, адже позаду тільки перше коло.

Поки що Ліверпуль залишається єдиною командою, яка не програвала в чемпіонаті.

На рідній арені він не терпів поразок вже протягом 30 матчів, у 21 з яких перемагав. У дев'яти матчах на рідній арені в нинішньому чемпіонаті команда Клоппа виграла вісім разів, завершивши внічию тільки матч з Манчестер Сіті.

Актуально: Біатлон онлайн - пряма трансляція Кубку Світу

Арсенал

Для Арсенала турнірна ситуація складається не найкращим чином. Зараз лондонський клуб знаходиться на п'ятому місці в таблиці. Найближчий переслідувач Манчестер Юнайтед почав скорочувати відставання і зараз розташувався на відстані в шість очок. Від Челсі, який йде однією позицією вище, каноніри відстають на два бали.

Втрат в складі Арсенала багато. Допомогти команді Емері не зможуть Ектор Бельєрін і Роб Холдінг, а також під питанням участь в матчі Шкодрана Мустафі та Начо Монреаля. Також Емері не зможе розраховувати на Генріха Мхітаряна і Денні Велбека.

Статистика

Безпрограшна серія Ліверпуля досягла 20 поєдинків, 17 з яких він виграв.

У п'яти з восьми останніх поєдинків Ліверпуль забивав більш як два голи.

Арсенал програв в АПЛ тільки один з 17 останніх матчів.

У дев'яти останніх гостьових матчах Арсеналу забивали обидві команди.

У першому колі Ліверпуль і Арсенал зіграли внічию 1:1.

У семи останніх очних матчах суперники чотири рази зіграли внічию.

Прогноз Чемпіона

В останніх матчах каноніри зазнавали труднощів, в першу чергу пов'язані вони з кадровими втратами. На Арсенал дають величезний коефіцієнт - більше 7,00. А чому б і ні? Навряд чи "каноніри" настільки слабкі, що не зможуть дати бій Ліверпулю. Та й безпрограшна серія останнього вже затягнулася. Ми ж поставимо на те, що гості як мінімум розгромно не програють. Фора 2 (+1,5)