Українська правда

Тренер Енергії: Дав указівку забити 30 голів, зрозумівши, що Металург зливає матч

Сергей Шемшученко — 27 листопада 2017, 12:31
Олег Федорчук

Головний тренер друголігової Енергії Олег Федорчук дав указівку своїм підопічним забити якомога більше голів у підозрілому матчі з Металургом (0:11).

Про це розповів сам керманич.

"Дії футболістів Металурга були більш ніж підозрілими. Було цілком зрозуміло, що проблема гравців не в кваліфікації, а в бажанні. У першому таймі вони чинили опір. А ось в
другій половині хлопці просто зупинилися", - сказав Федорчук.

"Я дав указівку своїм підопічним забити якомога більше голів, зрозумівши, що суперники грають на контору. А в подібних випадках вигідно пропустити три або чотири голи, тому що ставки в основному беруть на такі перемоги", - підкреслив коуч.

"Нам вдалося забити 11 голів і викликати резонанс. На цей матч всі звернули увагу. До речі, ще за 20 хвилин до фінального свистка лава запасних Металурга спорожніла. Навіть його керівники залишили стадіон, розуміючи, що справа зроблена і що їх команда пропустила потрібну кількість голів", - цитує Федорчука Плюс Спорт.

Нагадаємо, що президент Скали вважає, що голова Комітету етики і чесної гри ФФУ Франческо Баранка або в долі, або не професіонал.