Українська правда

Федецький: Зозуля дуже шкодує через бійку, а штрафний висмоктаний з пальця

Сергей Шемшученко — 12 травня 2016, 21:22

Нападник Дніпра Роман Зозуля дуже шкодує про те, що спровокував конфлікт, який стався за його участі у кінці матчу-відповіді Кубка України Зоря - Дніпро.

Про це повідомив партнер Романа по команді Артем Федецький.

"Чи був фол на Будківському? Намальований штрафний, однозначно, висмоктаний із пальця. Будківський навалився сам. Такі штрафні давати - це взагалі, щось незрозуміле. Звичайно, я не хочу образити Тотовицького, він класний гол забив. Але Абдула висмоктав цей штрафний з пальця", - висловив думку Артем.

"Навіщо Зозуля вибіг на поле? Сталося те, що сталося. Ми з ним спілкувалися і він дуже шкодує про те, що зробив. Йому прикро. Його захлиснули емоції. Якби він міг, то точно такого б не зробив. Йому просто хотілося, щоб за 12 років команда вийшла у фінал. Бо ніхто не знає, в якому складі буде команда у наступному сезоні", - зазначив Федецький.

За його словами, у збірній такого дитячого садочку не буде.

"Як конфлікт позначиться на збірній? От був конфлікт у матчі Шахтар - Динамо, тепер тут. Але ми будемо від цього абстрагуватися, попереду Євро, ми їдемо в збірну. Дитячого садочку не буде, ми всі будемо мужиками", - запевнив він.

"Хочу звернутися до вболівальників, щоб вони розуміли, що і Зозуля шкодує, і в збірній все буде добре. Щоб не переживали, бо ми будемо разом всі битися за Україну на Євро-2016", - наводить слова Федецького sector.depo.ua.

Раніше Роман Зозуля попросив вибачення у вболівальників за агресивну поведінку після закінчення матчу проти Зорі.