Українська правда

Шацьких запевнив, що виграв у Говерли суд у Лозанні

Сергей Шемшученко — 10 травня 2016, 16:57

Максим Шацьких звернувся до Лозанни: так колишній нападник Говерли планує повернути гроші, які йому заборгував ужгородський клуб.

Домовитися з керівництвом закарпатців Максиму не вдалося: там пропонували виплатити лише незначну частину грошей. Шацьких такі умови не влаштовують.

Переговори гравця та клубу тривали майже рік і тепер зайшли у глухий кут, інформує "Футбол 1 / 2".

Звернення у КДК ФФУ теж поки безрезультатні, адже скаргу футболіста ще не розглянули. Отже, борг за 11 місяців нападник намагається повернути собі через Лозаннський арбітраж.

За словами Шацьких, він має інформацію про те, що суд вже прийняв рішення, і воно не на користь ужгородського клубу, незабаром про це повідомлять всім фігурантам справи.

"Вердикт уже є. Зараз клуб повідомлять. Далі вже підуть якісь санкції. Я чекаю, принаймні, якогось діалогу. Я людина, я теж усе розумію. Але ми ж повинні якось сісти та переговорити, щоб результати влаштували і мене, і їх", - сказав він.

"Я ж не проти, щоб команда існувала. Я за те, щоб у цьому регіоні була команда. Вона повинна бути там. Тому потрібно сісти, домовитися, вирішити питання", - підсумував Шацьких.

Нагадаємо, Максим став тренером у ДЮСШ Динамо.