Українська правда

Пеллегріні: Ми грали з сильною, хорошою командою

Сергей Шемшученко — 25 лютого 2016, 07:56

Головний тренер Манчестер Сіті Мануель Пеллегріні повністю задоволений грою своєї команди у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з київським Динамо (3:1).

"Я задоволений тим, що нам вдалося добитися сьогодні позитивного результату. Але боротьба, звичайно, не закінчена. Найгірше, що ми зараз можемо зробити, - це подумати, що ми вже пройшли Динамо. Зараз необхідно якнайшвидше відновитися після сьогоднішнього матчу, щоб максимально готовими підійти до наступних поєдинків.

А сьогодні ми грали з сильною, хорошою командою, і в поєдинку у відповідь нам теж буде непросто.

Думаю, що сьогоднішню гру можна розділити на дві частини. У першому таймі ми домінували, провели два голи, могли забити і більше м'ячів, а ось у Динамо в атаці шансів не було абсолютно.

Після перерви наш суперник провів гол після подвійного рикошету, це надало Динамо упевненості, кияни притиснули нас до воріт і нам довелося похвилюватися. Але потім ситуація змінилася, ми мали шанси збільшити розрив в рахунку, і у результаті одним з цих шансів скористалися.

Сьогодні ми здобули позитивний результат і зробили серйозну заявку на вихід в наступний етап, - цитує тренер ua-football.com.

Раніше свою думку щодо матчу висловив головний тренер Динамо Сергій Ребров.

Мануель Пеллегріні