Українська правда

Молодіжна збірна України зіграла внічию на виїзді із Чехією

Сергей Шемшученко — 22 березня 2013, 22:41

У п'ятницю, 22-го березня, у чеському місті Младен Болеслав молодіжна збірна України зіграла внічию у товариському матчі зі своїми однолітками із Чехії.

Початок першого тайму був за чеськими футболістами. Господарі майбутнього молодіжного Євро повністю контролювали гру та не давали українцям можливостей проводити позиційний наступ, пише прес-служба ФФУ.

У середині тайму українська команда організувала декілька перспективних атак, але до загрози воротам чеської збірної вони не привели.

На 34-й хвилині нападник господарів Вацлав Кадлец скористався прикрою помилкою українських захисників і вивів свою команду вперед.

По перерві наставник української "молодіжки" Сергій Ковалець провів ряд замін, що відразу далося взнаки - команда заграла набагато гостріше у нападі й уважніше поблизу власних воріт.

На 47-й хвилині швидкий прохід Цурікова лівим флангом і точний простріл до штрафного майданчику завершився влучним ударом Пилипа Будківського у кут воріт.

Надалі українські футболісти мали перевагу та лише невезіння у завершальній стадії атак не дозволило команді святкувати перемогу.

Чехія U21 − Україна U21 1:1 (1:0)

Україна: Коваль, Ордець, Насонов, Неплях, Цуріков, Бабенко, Болбат (Буяльський, 46), Озарків (Малиновський, 46), Караваєв, Калитвинцев, Будківський (Бохашвілі, 71)