Українська правда

В Базелі не йдуть на "Дніпро"

Сергей Шемшученко — 14 лютого 2013, 13:55

На матчі 1/16 фіналу Ліги Європи між швейцарським "Базелем" і дніпропетровським "Дніпром" стадіон "Санкт-Якоб Парк" заповниться не більше, ніж на чверть своєї місткості.

За добу до гри було продано всього 6,3 тисячі квитків на 38-тисячну арену за ціною від 25 до 75 франків (курс один до одного з американським доларом). Футболісти "Базеля" і клуб закликають уболівальників підтримати команду, і додатково організована реклама, але мало ймовірно, що буде навіть 10 тисяч глядачів.

Для порівняння, на поєдинок з лідером чемпіонату Швейцарії "Грассхопперс", який відбудеться через десять днів, у вільному продажу залишилося близько шести тисяч квитків.

Слабкий глядацький інтерес пояснюється тим, що зараз корінні базельців готуються до Фаснахту або Базельському карнавалу, який почнеться в понеділок, а також через шкільні канікули багато сімей виїхали на гірські курорти.

Зате очікується досить значна група підтримки "Дніпра". Не тільки з Дніпропетровська, але і з сусідньої Німеччини і Франції приїде близько двох сотень українських уболівальників, пише terrikon.com.