Українська правда

Димінський: 2012-й рік був фактично провальним, я теж на футболі розуміюся

Сергей Шемшученко — 18 грудня 2012, 19:25

Петро Димінський вважає, що його команда провалила сезон 2011/12 років і знадобився час, щоб вирватися з "ями" вже у новому чемпіонаті.

Про це власник "Карпат" заявив клубному сайту, підводячи підсумки року.

"Що 2012 рік приніс "Карпатам"? Я вважаю, що він був практично провальним. Наслідком цього були не тільки невдачі, а й наші успіхи, коли ми грали в єврокубках", - почав він.

"Ми зрозуміли, що "Карпати" не готові до стабільності як в кадровому питанні, так і в стилі гри. Ми не мали продовження тієї ейфорії, що була у нас протягом двох років, коли грали в Лізі Європи", - визнав він.

За словами Димінського, на питання "хто винен" вірною відповіддю буде "усі потрохи", головне, що у клубі зробили потрібні висновки.

"Правда, лише кінець цього року показав, що ми на правильному шляху. Але для цього нам довелося змінити кадрову політику, а ще вказати гравцям на їхні помилки", - підкреслив він.

"Я не хочу применшувати заслуг Кононова, але і робити з нього бога не слід. Дехто закидає мені, що я, мовляв, лізу, заважаю, втручаюся... А хто має втручатися? Я утримую команду 10 років і коли бачу, що відбувається щось не так, то що я маю робити?", - запитав Димінський.

"Ну, уявіть собі магазин. Продавці, на думку власника, працюють неправильно, бізнес збитковий, то що, не треба втручатися? Я теж на футболі розуміюся...", - резюмував він.