Українська правда

Тренер "Рапіда" Шеттель: Навряд чи ми могли здобути перемогу сьогодні

Сергей Шемшученко — 4 жовтня 2012, 23:28

Харківський "Металіст" був фаворитом у протистоянні з "Рапідом", що і підтвердив впевненою перемогою у себе вдома.

Про це після зустрічі сказав головний тренер австрійців Петер Шеттель, пише сайт "Металіста".

"Нашою сьогоднішньою метою було - добре зіграти. Ми діяли сміливо і справді довгий проміжок часу ми добре грали. У "Рапіда" були шанси і моменти", - переконаний він.

"Гравці гідно впоралися, але шкода, що після стандартних положень у нас почався спад. Я задоволений тим, як сьогодні грали мої футболісти, задоволений майже всім, окрім результату.", - зізнався тренер.

"Страху не було. Ми поважаємо "Металіст", особливо за його сильний напад. Якщо виділити гравців - у Тайсона було багато моментів, також Хав'єр гостро грав. Граючи проти "Металіста", потрібно реалізовувати створені моменти", - проговорив відверту банальність Шеттель.

"Навряд чи ми могли здобути перемогу сьогодні, але ми нав'язували свою гру. Я привітав гравців з тим, який футбол вони демонстрували сьогодні на поле. Нашій команді треба розвиватися і далі. Я розумів, що нам мало грати від оборони, і ми повинні ще атакувати. Ми сьогодні грали добре, але результатом я не задоволений. Ми не заслужили поразки сьогодні, але ми впевнено дивимося вперед і рухаємося далі", - закінчив він промову.