Українська правда

Маркевич: Для прем'єр-ліги поява третьої сили - тільки плюс

Сергей Шемшученко — 25 жовтня 2011, 11:55

Харківський "Металіст" незбирається зменшувати темп та задовільнятися нехай важливим, але локальним успіхом у вигляді перемоги над донецьким "Шахтарем" в гостях.

Про це заявив "Спорт-Экспрессу в Украине" тренер харківської команди Мирон Маркевич.

"Для прем'єр-ліги поява третьої сили - тільки плюс. Публіці нудно, коли з року в рік відбувається одне й те саме: "Динамо" - "Шахтар", "Шахтар" - "Динамо", - почав тренер.

"Тому радий, що ми перемогли гірників і зберігаємо інтригу в чемпіонаті. А як розподіляться місця в призовій трійці в підсумку - покаже час. Головне, що "Металіст" втрутився у боротьбу за золото, яка була колись вотчиною двох команд. Можливо, нашому прикладу послідує "Дніпро" чи інша команда", - вважає Маркевич.

"Чим більше претендентів на чемпіонство, тим краще. Інакше стадіони у нас будуть як і раніше пустувати. Так, ходять на футбол у Донецьку, в Харкові, в Києві, коли в гості до "Динамо" приїжджають "Шахтар", "Металіст" і "Дніпро". Про інші міста і не говорю - арени там і зовсім порожні, збираючи по три-чотири тисячі. Буде боротьба - відвідуваність негайно виросте", - впевнений він.