Українська правда

Брат Кержакова: "Шахтар" не команда, а банда якась

Сергей Шемшученко — 25 жовтня 2011, 10:46

Донецький "Шахтар" за всіма статтями поступився у першому матчі Ліги Чемпіонів проти пітерського "Зеніта", і донеччанам дуще пощастило, що вони зіграли внічию.

Про це заявив вихованець "Зеніта" та брат форварда команди Михаїл Кержаков, котрий нині є воротарем "Волги" з Нижнього Новгорода.

"Зізнатися, не чекав, що хлопці зіграють так здорово. Перед грою думав: якщо зачеплять нычию, буде дуже добре. А в дійсності "Зеніт" створив величезну кількість моментів і повинен був вигравати! Петербуржці були на голову вище і на відміну від "Шахтаря" виглядали як єдине ціле. "Шахтар" же не команда, а банда якась", - дивується гравець.

"Але з шапкозакидальськими настроями підходити до другого матчу хлопцям не варто. Хороший матч у Донецьку ще не означає, що в Петербурзі "Зеніт" обов'язково приб'є "Шахтар". Українці напевно розберуть свою гру і будуть діяти зовсім по-іншому", - вважає він.

На думку Кержакова, футболісти "Шахтаря" мають багато чого переосмислити, аби досягти успіху в Росії, пише sportsdaily.ru.