Українська правда

Мілошевіч: Шкода, що не виграли

Сергей Шемшученко — 25 жовтня 2011, 09:04

Помилка судді та власна пасивність у першому таймі позбавили львівські "Карпати" перемоги у грі 14-го туру УПЛ проти "Кривбаса".

Про це заявив офіційному сайту клубу сербський захисник команди Іван Мілошевіч, котрий став автором єдиного голу "карпатівців".

"Звичайно, дуже хотілося, щоб ми перемогли. Однак в першому таймі, не знаю чому, ми грали досить погано. Після перерви все було значно краще. Тому, якщо брати весь поєдинок загалом, то напевно можна сказати, що кінцевий рахунок є справедливим і відповідає грі", - визнав він.

"Нічого особливого нам в перерві не говорили. Просто попросили, щоб ми грали в свій футбол, той, який ми вміємо грати. Тренери сказали, щоб ми старалися не програвати одноборства, билися за кожен м’яч, до кінця догравали кожен епізод і намагалися весь час грати низом в пас" - розповів він.

Мілошевіч каже, що гол у свої "Карпати" отримали з положення "поза грою", і це результативна помилка судді, котрий вирішив, що один з гравців суперника перебував поза грою, а інший – у грі.

"Гра так складалася, що ми в заключній її частині краще грали. До того ж у нас було на одного гравця більше. От і вийшло, що в кінці у нас було кілька кутових, ми створили три чи чотири моменти, але більше так і не забили. Дуже шкода, що не виграли", - закінчив Мілошевіч.