Українська правда

Федорчук: Керівництво "Ниви" не узгодило невиїзд на гру Кубка України з гравцями та тренерами

Сергей Шемшученко — 18 серпня 2011, 12:52

Про фінансові негаразди, котрі не дозволили "Ниві" зіграти у Кубку України проти армянського "Титана" гравці та тренери вінничан дізналися з ... інтернету.

Про це розповів ukrfootball.in.ua головний тренер "Ниви" Олег Федорчук.

"У понеділок перед тренуванням з інтернету сам дізнався, що матч не відбудеться. Був, звичайно, здивований", - зізнався фахівець.

"Нічого більше додати до написаного в інтернеті я не можу, а коментувати ситуацію - це вже прерогатива керівництва. За мою двадцятирічну тренерську кар'єру така ситуація виникає вперше", - каже він.

Федорчук додав, що розмови з кимось із керівництва клубу, хто б пояснив причини невиїзду команди у нього не було, бо президента клубу нині в Україні немає, а директор "Ниви" ніякої інформації не надає.

"Футболісти, якщо така ситуація й виникла, за свій рахунок були готові їхати на гру, а коли з'ясувалося, що вже є офіційне повідомлення, що матч не відбудеться, нам не було сенсу вирушати до Армянська", - розповів він.

"Немає ніякої інформації і щодо майбутнього матчу зі Львовом 26 серпня. Ні зі мною, ні з командою ніхто не спілкується й нічого не говорить. Ми тренуємося й готуємося, як завжди", - запевнив він.

Федорчук зазначив, що він в таких питаннях загартований, тому що коли працював у "Нафкомі", то футболісти вісім місяців грали без зарплат.

"А нині ситуація така, що клуб, не поінформувавши навіть нас, повідомляє про не виїзд на гру. Якщо б ми навіть і хотіли грати, й за свої кошти поїхали, гра б не відбулася", - резюмував він.