Українська правда

Ротань: Невихід в групу стане для "Дніпра" катастрофою

Сергей Шемшученко — 18 серпня 2011, 11:36

У дніпропетровському "Дніпрі" добре вивчили суперника по кваліфікації до Ліги Європи і вірять у перемогу за сумою двох ігор.

Про це каналу "24" віце-капітан "дніпрян" Руслан Ротань розповів напередодні рандеву з "Фулхемом".

"Переживаємо за те, що якщо ми не пройдемо англійців, це буде катастрофою. Мми вже досить ґрунтовно розібрали суперника, вивчили його слабкі і сильні сторони", - каже він.

"Рівна і сильна команда, потужна, чудово готова фізично, вміє вести гру як за допомогою коротких, так і довгих передач. А якщо говорити про нашу дуель ще й у контексті минулих поєдинків "Фулхема" і "Шахтаря", то ми як український клуб, постараємося взяти реванш", - пообіцяв він.

"Відзначити когось? У цьому плані можна говорити чи не про всю команду. Захисники Сендерос, Хангеланд, тільки що прийшов до команди Ріїсе, хавбеки Мерфі і Дафф, гравці лінії атаки Клінт Демпсі і Боббі Замора, який мені врізався в пам'ять саме по матчах з "Шахтарем", - зазначив Руслан.

"Дуель буде складатися з двох матчів. В гостях влаштувала б перемога чи будь-яка результативна нічия. 1:1, 2:2 - все це буде в самий раз", - додав Ротань