Українська правда

Маркоскі: Зустрічі з румунами будуть непростими

Сергей Шемшученко — 18 серпня 2011, 09:31

Вдалий виступ у кваліфікації Ліги Європи проти бухарестського "Динамо" може дозволити гравцям "Ворскли" вирішити не лише зазгальну задачу, а й особисті - наприклад, допомогти у виклиці до збірної.

Такі сподівання покладає на цей єврокубковий сезон провідний гравець команди Йован Маркоскі, пише "Спорт-Экспресс в Украине".

"Чи "Динамо" є загадкою? Поки так. З гравців румунської команди не знаю нікого. Дивився лише статистику ігор в трьох перших турах чемпіонату Румунії, в яких вони здобули три перемоги", - розповів він.

"Нам ще належить детальний розбір команди з Бухареста. Але, на мій погляд, зустрічі з румунами будуть непростими. Усім нам потрібно зіграти уважно і постаратися в домашньому матчі зберегти ворота "сухими", - вважає Йован.

"Думаю, всі будуть задоволені, якщо з румунами станеться так, як з "Слайго Роверс", коли вдома ми зіграли не зовсім вдало. Зате в гостях все вийшло якнайкраще. Взагалі, вже не перший рік спочатку чемпіонату на своєму полі ми виступаємо не дуже добре, а от на виїзді - вдало. Кажуть, що ми краще себе відчуваємо, коли не доводиться багато атакувати. Мабуть, погоджуся з цим", - зазначив Маркоскі.

Він повідомив, що основний форвард "Ворскли" Ахмед Янузі вже працює в загальній групі, правда, ще не йде в жорсткі єдиноборства на "другому поверсі".

"У моєму житті вже були такі прекрасні дні, коли я захищав кольори національної збірної. Безумовно, хотілося б наостанок сказати своє вагоме слово. Для цього, напевно, потрібно показати себе на груповому етапі Ліги Європи. Я реаліст, але надії не втрачаю", - додав півзахисник.