Українська правда

Можаровський: Девіч залишив поле не за стрибок у ноги Сілви

Сергей Шемшученко — 29 березня 2010, 10:09

Головний арбітр гри 22-го тура чемпіонату України між київським "Динамо" і харківським "Металістом" (3:0) Юрій Можаровський вилучив форварда гостей Марко Девіча за удар по обличчі Михалика, а не за стрибок у ноги да Сілві.

"Відразу хочу відзначити, що Девіч залишив поле не за стрибок у ноги Данілу Сілви, про що, наскільки я знаю, говорив телекоментатор. Гравець "Металіста" одержав червону картку за те, що вдарив в обличчя Тараса Михалика.

Він підбіг до Девіча начебто б для того, щоб заспокоїти його, а коли відходив, одержав від Марко удар рукою в обличчя. З того ракурсу, який був доступний телевізійній камері, цього не було помітно, але цей вчинок заслуговує на вилучення", - цитує Можаровського "Спорт-Экспресс в Украине".

Також Можаровський розповів, що сам момент удару він не бачив, а допоміг йому в цьому асистент арбітра.

"Сам момент удару я теж не бачив, оскільки в цей момент я підбігав до протилежної сторони поля, де перебував Жажа, який отримав ушкодження. Тому розібратися в цій ситуації мені допоміг асистент Микола Левко, який чітко все бачив.

Переконався в його правоті після того, як подивився кілька повторів з інших ракурсів. До речі, після перегляду плівки факт удару в обличчя визнали й представники "Металіста"."