Українська правда

Чигринський: Гвардіола викликав і розпитував про "Динамо"

Сергей Шемшученко — 9 грудня 2009, 17:50

Головний тренер каталонської "Барселони" Хосеп Гвардіола викликав Дмитра Чигринського, щоб дізнатися більше інформації про київське "Динамо".

"Перед першим матчем з киянами Хосеп Гвардіола викликав мене до себе і розпитував як про характерні риси гри "Динамо", так і про окремих гравців. Я розповів наскільки вистачило моїх власних. Адже мені доводилося вивчати тільки зовнішню сторону цієї команди з позиції суперника. "Динамівську" кухню зсередини я ж зовсім не знаю", - сказав український легіонер "Барселони".

За його словами, "в команді ставляться до київського "Динамо" з великою повагою, як, втім, і до будь-якого іншого суперника".

"Той, хто думає, що "Барселона" не рахується з такими суперниками нижче свого класу, то глибоко помиляється. Кожен в цій команді є справжнім професіоналом і прекрасно усвідомлює, що прохідних суперників у Лізі чемпіонів не буває. Ця фраза, звичайно, звучить банально, але своєю суттю вона не змінює", - впевнений футболіст.

Як розповів Чигринський, після першої гри з командою Валерія Газзаєва він був свідком, як Хосеп Гвардіола зайшов у роздягальню зі словами: "Все нормально - головне три очки".

"Хлопці були справді незадоволені своєю грою і визнали, що "Динамо" зробило досить сильний опір", - наводить слова спортсмена dynamomania.com.