Українська правда

"Донбас-Арена" проводитиме екскурсії за 50 грн

Сергей Шемшученко — 16 вересня 2009, 14:51

Відтепер на "Донбас-Арену" можна буде сходити не лише на футбол, а й на екскурсію.

Щоправда, таке задоволення не безкоштовне. Першими зможуть придбати тур по стадіону власники сезонних абонементів на "Донбас-Арену". Виняткове право їм буде надано з 18 вересня до 8 жовтня. Потім цей сервіс буде доступним для всіх охочих.

Тури по Арені проводитимуться щодня. Для того щоб потрапити на екскурсію, необхідно купити квиток у касах Донбас Арени не пізніше ніж за 15 хвилин до початку екскурсії. Тих, хто придбав такий квиток, за 10 хвилин до початку туру біля входу до Музею ФК "Шахтар" чекатиме екскурсовод, якого легко буде впізнати за спеціальною оранжевою формою.

На "Донбас-Арені" діятимуть декілька видів екскурсійних програм - "Тур по стадіону", "Міні-тур" (проводитиметься тільки в дні матчів) "Тур із легендою" (лише у вихідні, якщо цього дня немає футбольного матчу, і для групи не менше за 10 осіб"), "Спеціальний тур" для людей з обмеженими фізичними можливостями, "Індивідуальний тур" для VIP-персон, та тур для школярів.

Ціна стандартного туру для дорослого - 50 гривень, дитячий квиток (від 5 до 16 років) коштує 25 гривень. Діти до 12 років можуть потрапити на екскурсію тільки у супроводі дорослих, а малюкам у віці до 5 років у супроводі батьків вхід вільний.

"Донбас-Арена"