Українська правда

Суркіс: "Динамо" і "Рубін" - команди рівного класу

Сергей Шемшученко — 16 вересня 2009, 08:38

Київське "Динамо" та казанським "Рубін" є командами рівного класу. Про це напередодні матчу Ліги чемпіонів між клубами заявив власник українського клубу Ігор Суркіс.

"Торік ми зустрічалися зі "Спартаком". Це спогади, емоції, амбіції, багатомільйонна армія вболівальників з одного і з іншого боку. Зараз цього немає. "Рубін" заявив про себе вже в нових історичних умовах, у російському чемпіонаті. З того моменту, як до Казані перебрався Сергій Ребров, я уважно спостерігаю за "Рубіном". Команда мені подобається. Грою, тренерський ідеями. Зірок з неба наші суперники не хапають, але виграють все! На мій погляд, "Динамо" і "Рубін" - команди рівного класу. Нас чекає дуже цікава гра", - сказав він.

За словами президента "Динамо", Валерій Газзєав готував команду до Ліги Чемпіонів без будь-якої нервування, форсування ігрової форми. "Втім, все це не просто збіг обставин. Київське "Динамо" приносило очки в скарбничку України, як і донецький "Шахтар". Але ми перемогли в чемпіонаті, тому не грали кваліфікаційні матчі", - додав Суркіс.

"Щоб "забронювати" місця в плей-офф, потрібно грати. Я повністю згоден з Ребровим, який в одному з інтерв'ю згадав групу смерті в Лізі чемпіонів - 1997/98. На київське "Динамо" і ламаного гроша ніхто не ставив в компанії з тієї ж "Барсою", ПСВ, "Ньюкаслом". Однак саме ми посіли перше місце. Так, іспанці з італійцями - фаворити, але будь-які прогнози потрібно спростовувати хорошою грою. Завдання-то ми завжди ставимо максимальні, як, впевнений, і "Рубін", - сказав Суркіс "Спорту день за днем".