Українська правда

Суркіс збирається підсилити "Динамо" нападником і опорником

Сергей Шемшученко — 24 жовтня 2008, 17:18

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс має намір підсилити команду в зимове трансферне вікно, яке відкриється з 1 січня і триватиме весь місяць. Пріоритетною для скаутів лідера чемпіонату України стануть дві позиції - опорного півзахисника і нападника.

"У нас, слава богу, зараз Олег Гусєв увійде до ладу, на підході Карлос Корреа. Артем Мілевський набере форму. А взимку ще трішки зміцнимося. І я думаю, що все буде добре".

"Якби Айіла Юсуфф був би здоровий, то можливо нам треба було б знайти ще одного класного нападника. А так, потрібно обернути погляд на пошуки опорного півзахисника. Юсуфф дуже травмонебезпечний гравець. В останньому матчі на позиції опорника грав Ель Каддурі. У нього, звичайно, непогано вийшло, але все-рівно, це не його позиція. Його сильні якості розкриваються, коли він грає на фланзі".

"Ми зіткнулися з проблемою другого опорного півзахисника. Тому, ось цю позицію нам треба підсилювати. Дивитимемося, як Юсуфф себе відчуватиме, наскільки він зможе допомагати команді, а не грати по дві-три гри за сезон", - заявив Суркіс в інтревью "Пік України".