Українська правда

Кононов: "Не варто нас скидати з рахунків"

Сергей Шемшученко — 21 вересня 2008, 23:24

Олег Кононов, головний тренер "Карпат" після матчу з "Металістом" (0:2):

- Пропустили гол зі стандарту. Ми працюємо над цим і будемо працювати далі. В цілому ми грали на рівних, але за рахунок стандартів, першого гола… Звичайно, "Металіст" другий гол хороший забив – ми провалилися по центру. Пропустили два м’ячі. Свої моменти суперник реалізував, ми – ні. Знову ж наголошую, що команда будується, не все так просто і швидко. Але певні позитивні моменти я бачу навіть у цій грі. Все ще попереду. Будемо битися, боротися за кожне очко, за кожну перемогу, ми не здамося. Не варто нас скидати з рахунків. З трибун зараз різне можна почути. Я готовий до всього. Я вірю в наших гравців, вірю, що та робота, над якою ми працюємо, не буде марною.

- З чим була пов’язана заміна Кобіна?


- Він хворів. У нього була температура. Думали, Василь відновиться, але з перших хвилин я побачив, що хлопець старається, але не більше. У другому таймі він підсів, плюс почалися необґрунтовані втрати м’яча. Потрібно було підсилити гру швидким нападником. Вибір був – я вирішив випустити Кожанова.

- Сьогодні дебютував Сергій Кузнецов. Що скажете про його гру?

- Він пропустив багато матчів і зараз тільки входить в ігровий і тренувальний ритм. Важко говорити щось по цій грі. Єдине – в деяких епізодах він помилявся, але старався, чіплявся за м’яч, десь вигравав єдиноборства, десь програвав. Але це хороша альтернатива Максиму Фещуку. І я думаю, що буде дуже серйозна конкуренція між цими нападниками. Від цього повинен зрости рівень обох. Бо Кузнецов дуже хоче грати в основі.

fckarpaty.lviv.ua