Українська правда

Сабо працює на Ахметова і вважає, що "Динамо" деградує

Сергей Шемшученко — 21 вересня 2008, 12:41

Йожеф Сабо, чотириразовий екс-тренер київського "Динамо", вважає, що Суркіс "понтується":

- Йдучи з "Динамо", для себе все вирішив, - зізнався Йожеф Йожефович. - Мої особисті стосунки з керівництвом клубу остаточно наштовхнули мене на цей вчинок. Мене часто не влаштовували рішення, що приймаються президентом клубу, у тому числі з селекційної політики.

Я вважаю, що клуб перестав прогресувати, починаючи від гри і закінчуючи футбольним менеджментом. Керівництво "вихваляється" та "понтується". Я в шоці, такого за часів Лобановського не було. Подивіться на результати команди. Чим вони можуть похвалитися? Як на мене, то команда швидше деградує, ніж прогресує.

Навіть не збираюся повертатися, - заявив Йожеф Сабо. - У сьогоднішньому "Динамо" виникають проблеми, про які я говорив ще чотири роки тому. Тоді група гравців, в основному бразильці, почали бунтувати та усіляко саботувати тренування. Ми порушили питання про розпродаж таких гравців. Вони ламали дух команди та всіляко "заводили" спокійних колег.

Я більше, взагалі, не хочу говорити про "Динамо", хай вони розбираються самі, в чому вони допустили помилку. Футбол - це любов всього мого життя. Звичайно ж, я мрію повернутися на тренерську лаву, але поки не було хороших пропозицій. Наразі я є співробітником ТРК "Україна", посада футбольного експерта мене повністю влаштовує".

gpu.ua