Українська правда

"У першому таймі я трохи випав з ритму гри" - Олександр Зотов

Сергей Шемшученко — 21 вересня 2008, 09:38

Футболіст донецького "Металурга" Олександр Зотов переможний для донеччан матч проти ФК "Львів" (2:0) провів на місці півзахисника:

"З настроєм на матч проблем не було, але щось у нас не виходило, - говорить Зотов. - Ми почали занадто нервувати, а емоції необхідно стримувати. Головний тренер в перерві сказав, що нам необхідно продовжувати діяти в тому ж дусі - моменти у нас будуть, лише треба їх реалізувати. Та все ж складно грати проти таких команд, які лише те і роблять, що відбиваються впродовж всієї зустрічі".

"Ми виступали на своєму стадіоні, а це накладало на нас додаткову відповідальність. Ми забралися вгору в турнірній таблиці, і нам було необхідно підтверджувати свій лідерський статус. До речі, м'ячі, які ми забили, були дуже красиві. Комбінації, які ми розігрували, були чудові", - продовжує Зотов.

"У першому таймі я трохи випав з ритму гри, але після перерви все стало на свої місця. Все-таки місяці три грав лише в захисті".

Той факт, що три провідних гравця команди пропускали поєдинок, позначився на грі команди?

"Раз ми виграли, значить, не позначився. Хоча без цих хлопців було непросто. Але у нас кожен гравець чудово виконує свою роботу".

Олександре, попереду у "Металлурга" зустріч із "Шахтарем". Які очіування від майбутнього донецького дербі?

"Ми постараємося якнайкраще провести майбутній поєдинок. Гратимемо на перемогу. Нам необхідно по максимуму набирати очки".