Українська правда

ЧУ. 4-й тур. "Арсенал" і "Зоря" розписали нічию, "Металіст" не зміг здолати "Львів", і тільки запорізький "Металург" зміг перемогти

Сергей Шемшученко — 10 серпня 2008, 20:52

У Києві на стадіоні "Оболонь" "Арсенал" приймав луганську "Зорю". Команди розійшлися результативною нічиєю 1:1. Кияни довго вели в рахунку після точного удару головою Лисенка, Але за 15 хвилин до завершення матчу Джіхані, який вийшов на заміни, також головою зміг пробити Реву. На останніх хвилинах "каноніри" мали шанс вирвати перемогу, але Распопов, вийшовши віч-на-віч з Комарицьким, не зміг того обіграти.

"Арсенал" - "Зоря" 1:1 (1:0)

Голи: 1:0 - Лисенко (27), 1:1 - Джіхані (75)

Попередження: Беньо (43), Лисенко (60), Шевчук (67), Омоко (72)

"Арсенал": Рева, Беньо, Мандзюк, Симоненко, Распопов, Євсєєв, Ессола, Кузнєцов (Пивненко, 82), Закарлюка (Старгородський, 88), Олійник (Шмаков, 62), Лисенко

"Зоря": Комарицький, Омоко, Коротецький, Гаврюшов, Каменюка (Джіхані, 54), Шевчук, Гомес, Скоба, Єрмак, Райчевіч, Діденко (Половков, 88)

ФК "Львів" здобуває очки лише з грандами українського футболу. Перемога над "Шахтарем", тепер ось нічия в Харкові. Але "Металіст" сам винен. У них було стільки моментів, що на матчів зодва вистачило б. А так нульова нічия і донецький "Металург" потихеньку відриваєтся від інших команд українського чемпіонату.

"Металіст" - ФК "Львів" 0:0

Попередження: Г. Баранець (52), Каваців (85), Гальчук (90)

"Металіст": Горяінов, Гуйє, Ганцаржик, Обрадовіч, Валяєв, Бордіян, Слюсар, Рикун, Девіч (Трішовіч, 89), Едмар (Фомін, 76), Коельо

"Львів": Радь, Ващук, Романюк, Кіцута (Каваців, 58), Жданов, Даньків, Федорчук, Б. Баранець, Г.Баранець, Худзік (Гордієнко, 63), Панас (Гальчук, 90)

"Таврія" після програшу від "Рена" в Кубку Інтертото ніяк не може знайти свою гру. Третя поспіль поразка і останнє місце в турнірній таблиці, а "металурги" здобувають свою першу перемогу і піднімаються в середину турнірної таблиці.

"Металург" Запоріжжя - "Таврія" 1:0 (0:0)

Гол: 1:0 - Сілюк (79)

"Металург": Постранський, Польовий, Челядинський, Невмивака, Тігорєв, Аржанов, Степаненко, Кривцов (Вернидуб, 46), Годін, Лазарович (Кабанов, 58), Алозіе (Сілюк, 71)

"Таврія": Дикань, Алундеріс, Назаров, Хайдучек, Ільницький, Голайдо, Галюза, Любеновіч, Донець, Гоменюк, Зборовський (Ідахор, 60)