Українська правда

Запорізький "Металург" розгромив словаків та німців

Сергей Шемшученко — 4 липня 2008, 18:07

У четвер, 3 липня, запорізький "Металлург" провів чергові спаринги на учбово-тренувальному зборі в Австрії. Наші футболісти двома складами отримали перемоги з великим рахунком.

Другий склад "Металурга" помірявся силами з німецьким клубом "Ваккер" з Бургхаузена. Перший тайм пройшов у впертій боротьбі, але все таки закінчився з мінімальною перевагою наших земляків - з 11-метрової відмітки забив Антон Гай. Після перерви запоріжці значно додали - двічі у воротах "Ваккера" розписався Максим Кривий, ще по разу відзначилися Сергій Рудика і Євген Писоцький.

"Металург" - "Ваккер" (Бургхаузен, Німеччина) - 5:0 (1:0).

"Металург" (2-й склад): Жук (Безотосний, 46), Опанасенко, Нестеров, Перішич, Писоцький, Луценко, Семененко, Гай, Смирнов (Лобанов, 25), Рудика, Кривий.

Суперником основного складу "Металурга" став братиславський клуб "Слован". У цій грі запоріжці також виявилися на голову сильніше за опонентів. У першому таймі м'яч двічі побував в сітці воріт словаків після ударів Володимира Аржанова і Тараса Лазаровича. У другій 45-хвилинці зусиллями все того ж Лазаровича і Сергія Силюка "Металург" довів рахунок до непристойного і лише після цього словаки забили гол престижу, реалізувавши пенальті.

"Металург" - "Слован" (Братислава, Словаччина) - 4:1 (2:0).

"Металург" (основа): Постранський (Богуш, 46), Польовий, Невмивака (Вернидуб, 46), Челядинський, Тигорев, Годін, Степаненко, Аржанов, Лазарович, Кривцов, Кабанов (Силюк, 46).

Сьогодні у футболістів "Металурга" відновлювальний день, а завтра команда проведе традиційні триразові заняття. Наступні контрольні поєдинки заплановані на неділю, 6 липня. Другий склад зустрінеться з румунською "Політехнікою", а футболісти основи - з шотландським клубом "Данфермлайн".

Прес-служба "Металург" (Запоріжжя)