Українська правда

Промоутер розкритикував керівництво НВО за незацікавленість у боях українців

Сергей Шемшученко — 25 лютого 2016, 15:22

Промоутер чемпіона світу за версією WBC у першій напівсередній вазі українця Віктора Постола та його співвітчизника, чемпіона світу за версією WBO у напівлегкій вазі Василя Ломаченка Боб Арум розкритикував керівника спортивних програм телеканалу НВО за не дуже велику зацікавленість у трансляції боїв двох українських чемпіонів.

За його словами, люди з НВО, напевно, не бачили, як Постол нокаутував Матіссе, тому що якщо згадувати ім'я Постола, то вони кажуть, що не знають, хто це такий.

"Але ми однак хочемо організувати Постолу бій не передовому телеканалі у першій половині року - десь у травні або червні. І в НВО немає монополії у цьому спорті", - сказав він.

"Вони не можуть ставитися до Постолу, як до Рігондо, адже він нокаутував одного з їхніх хлопців - Матіссе. Але вся справа у тому, що якщо якийсь боєць не є креатурою Пітера Нельсона, то він не зацікавлений у показі його боїв", - додав Арум.

Промоутер зауважив, що Нельсон готовий показувати Романа Гонсалеса хоч кожен місяць проти будь-якого суперника, тому що він вважає, що він його створив, передає boxingnews.com.ua.

"І з Ломаченком та ж проблема - він не є креатурою Пітера Нельсона. Але ось я буду у Нью-Йорку, і я буду говорити з деякими людьми", - сказав Боб Арум в інтерв'ю BoxingScene.com.