Українська правда

Продівус каже, що вже витратив на "Українських отаманів" 4 млн доларів

Сергей Шемшученко — 12 січня 2016, 11:36

Президент Федерації боксу України Володимир Продівус у проекти "Українські отамани" вклав вже чотири мільйони доларів.

Про це сам Продівус розповів в інтерв`ю офіційному сайту ФБУ.

"Я хочу зауважити, що клуб "Українські отамани" я створив не як разовий проект і ні в якому разі не для особистого піару. В команду я вклав свою душу, зусилля та дійсно велику суму коштів.

На сьогоднішній сума інвестицій у клуб складає близько чотирьох мільйонів доларів. А роблю я все це виключно для розвитку та популяризації боксу в Україні, для того, щоб глядач мав змогу дивитися якісний бокс світового рівня і саме за участю наших талановитих спортсменів та звичайно ж й для того, щоб боксери отримували суттєву матеріальну допомогу за свій труд та старання", - розповів президент ФБУ.

Окрім того Продівус заявив, що за декілька днів усі питання з виступом "Українських отаманів" у новому сезоні буде вирішена.

"Вже за декілька днів ситуація буде остаточно вирішена. В планах у нас зібрати амбітну команду, до складу якої увійдуть молоді виключно українські боксери, а в деяких з поєдинків нам допоможуть досвідчені бійці, які вже мали досвід виступів у змаганнях WSB.

Саме завдяки нинішньому сезону Всесвітньої серії боксу наші боксери, які боксували у попередньому сезоні та, відповідно, провівши матч у нинішньому зможуть кваліфікуватися на ліцензійний турнір за участю боксерів APB та WSB, який пройде в Болгарії. Тому, виступи "Отаманів" у цьому сезоні нам вкрай необхідні", - Продівус.

Раніше повідомялося, що Українські отамани можуть пропустити сезон через брак фінансування.