Українська правда

Володимир Кличко і Жан-Марк Мормек обмінялися люб'язностями

Сергей Шемшученко — 25 жовтня 2011, 09:43

Чемпіон WBA / WBO / IBF / IBO в суперважкій вазі Володимир Кличко та екс-чемпіон світу у важкій вазі Жан-Марк Мормек поважають один одного, що не заважає їм обіцяти нокаутувати один одного.

Про це обидва боксери заявили на перші спільній прес-конференції, присвяченій поєдинку, котрий відбудеться 10-го грудня в Дюссельдорфі.

"Мормек дуже серйозно ставиться до цього поєдинку. Я б порівняв його з Майком Тайсоном, тому що він ніколи не відступає, як це робив Девід Хей", - сказав українець.

"При цьому в в 2007 році Мормеку вдалося те, чого я не зміг зробити - надіслати Хея на підлогу рингу. Проте можу сказати, що будь-боксер має свій план бою, поки не пропустить хороший удар", - додав він.

"Бій з Кличком, як раз те, що я хочу і я повинен розбити йому обличчя, щоб виграти. Я знаю, що йому не подобається пропускати удари. Я вже говорив про це і про те, що у нього "скляне" підборіддя", - нагадав він.

Після цієї фрази, Володимир іронічно відповів суперникові з Франції, що сам дізнається з чого зроблено його підборіддя, пише gorodokboxing.com.