Українська правда

Устінов: Бій за титул чемпіона світу? Найближчим часом

Сергей Шемшученко — 27 червня 2010, 06:35

Білорус Олександр Устінов (21-0-0, 16 КО) найближчим часом планує здобути право на бій за титул чемпіона світу.

Про це боксер заявив після перемоги над італійцем Паоло Відоцем (26 -9-0, 15 КО) в Одесі, інформує кореспондент "Чемпіона".

"Бій за титул чемпіона світу? Найближчим часом. Ми вже підходимо до такої вершини, що будемо битися за претендента і там вже вийдемо на вищий рівень. Бій тільки пройшов, тому ми не встигли ще домовитися" , - сказав Устінов.

"Хей? Я би із задоволенням, мені яка різниця, яке прізвище у цього чемпіона. Головне, щоб у нього був титул. Битися за титул чемпіона світу - це честь для кожного боксера. Якщо в мене буде така можливість, то пробую її не впустити", - додав він.

За словами Устінова, бій проти Відоца він завершив би в першому раунді, якби була можливість. "Кажуть, сталева щелепа, значить мій кулак б'є ще не дуже добре. Досвід грає велику роль, тут нічого не зробиш. І щоб його обманути, треба докласти дуже багато зусиль", - впевнений білорус.

"Відоц на тренуванні заявляв, що хоче показати техніку і тактику... але це все замануха. Принаймні було цікаво те, що він не тікав. За багатьма доводиться бігати. Є багато плюсів, ті задумки, які ми відпрацьовували на спарингах, проходили. Ми рухаємося у правильному напрямі, будемо дивитися відео і аналізувати недопрацювання", - розповів Устінов.

"Цей бій не найскладніший. Таким був бій проти Майкла Спротта, до якого я не зустрічався із серйозними суперниками", - зазначив боєць компанії Кличків.

За словами генерального директора К2 Promotions Олександра Красюка, перемога над Відоцом підніме ще вище Устінова за п'яту позицію рейтингу WBA, на якій зараз перебуває білорус.

Нагадаємо, на кону бою у одеському Палаці спорту стояв титул чемпіона Європи за версією ЕВА у надважкій вазі.