Українська правда

Пітер: Переможу Володимира Кличка і відправлю його в Голлівуд

Сергей Шемшученко — 29 березня 2010, 14:27

Нігерійський боксер Семюель Пітер кинув виклик Володимиру Кличку.

Про це нігерієць розповів в інтерв'ю "Блику".

"12 березня я зробив свою роботу, в другому раунді нокаутувавши домініканця Надя Агілеру. Тепер чекаю, коли мої менеджер Івайло Готцев та промоутер Боб Арум повідомлять радісну звістку - підписаний контракт на бій з чинним чемпіоном IBF. Кличко нещодавно сказав, що розглядає мою кандидатуру і хоче боксувати зі мною. Я гордий за Володимира - він чинить як чоловік.

Зараз переді мною стоїть одне завдання - виграти чемпіонський пояс IBF. У нас з Володею незакінчена справа ще з вересня 2005 року. Маю на увазі свій перший бій з Кличком-молодшим в Атлантік-Сіті. Тоді упродовж поєдинку я тричі кидав Володимира на ринг, але він зумів достояти до фінального гонгу і виграв зустріч за очками.

Той бій був дуже видовищним, він надзвичайно сподобався американським любителям боксу. Але я вважаю, що результат того поєдинку залишив питання. Щоб їх закрити, мені потрібен матч-реванш. І я впевнений, що цього разу все складеться по-іншому. По завершенні бою суддя в рингу підніме руку "нігерійському кошмару", - запевнив Семюель.

На запитання: "Де б ви хотіли зустрітися з Володимиром?", Пітер відповів:

"Чув, що Володя після завершення боксерської кар'єри хоче стати кіноактором. Тому пропоную зустрітися в Лос-Анджелесі - Голлівуд поруч. На мою думку, Staples Center, де у вересні минулого року Віталій Кличко відстоював свій чемпіонський титул проти Кріса Арреоли, буде кращим місцем для нашої зустрічі.

Тим більше, що Володимир, на відміну від мене, там ще ні разу не боксував. Упевнений, що наш бій вживу захочуть подивитися зірки Голлівуду - Сільвестр Сталлоне, Міккі Рурк, Дольф Лундгрен.

А після того як я заберу у Володі пояс, він сам зможе стати зіркою Голлівуду. Тому що його роль чемпіона світу буде вже зіграна. Я дуже поважаю Володимира, але це не перешкодить мені відправити його до Голлівуду. За умови, звичайно, що Володя буде чоловіком і прийме мій виклик", - підсумував Пітер.