Головне

Сейв дня: воротар-невдаха відбив пенальті на останній секунді матчу ЛЧ і врятував перемогу для МЮ

Манкуніанці ризикували залишитися з 1 очком після 3 матчів
25.10.2023 07:29 Андрій Дунець 3460 0
Сейв дня: воротар-невдаха відбив пенальті на останній секунді матчу ЛЧ і врятував перемогу для МЮ

Андре Онана починає реабілітуватися після невдалого старту кар'єри в Англії - у матчі 3-го туру Ліги чемпіонів між Манчестер Юнайтед та Копенгагеном камерунський воротар став головним героєм.

Вже по завершенню 4-ї компенсованої хвилини до основного часу другого тайму арбітр призначив пенальті на користь данського клубу. Одинадцятиметровий узявся пробивати Джордан Ларссон - удар вийшов непоганим, але Онана зіграв іще краще.

Відразу після цього пролунав фінальний свисток, який зафіксував мінімальну перемогу МЮ з рахунком 1:0.

Відео

Завдяки цій звитязі манкуніанці покращили своє турнірне становище, набравши перші 3 очки в цьому сезоні Ліги чемпіонів - наразі "червоні дияволи" посідають третє місце у квартеті, поступаючись Баварії (9 очок) та Галатасараю (4 очки).

Огляд матчу

Нагадаємо, Андре Онана перейшов до Манчестер Юнайтед влітку з міланського Інтера за 52 мільйони євро. Втім, початок його кар'єри на Туманному Альбіоні вийшов не найкращим - камерунець за перші 5 матчів у АПЛ пропустив 10 голів, деякі з них були явно на совісті голкіпера.

✅ Підписуйтесь на наш телеграм-канал, щоб завжди бути в курсі головних подій зі світу спорту!

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()