Українська правда

Останні новини про травми в Челсі: Мудрик, Лавія, Джеймс, Броя та Палмер

— 17 жовтня 2023, 18:24
Останні новини про травми в Челсі: Мудрик, Лавія, Джеймс, Броя та Палмер

Після прикрих травм, що сталися в Челсі останніми днями, здається, в фанів команди нарешті з'явилася надія. Під час тренування минулого місяця новачок Челсі Ромео Лавія , отримав травму гомілкостопа, через що його вихід на поле перенесено аж на кінець листопада або початок грудня.

Лавія не єдиний, хто отримав травму, Коул Палмер, Михайло Мудрик та Армандо Броя також зазнали певних ушкоджень за останній тиждень. На щастя, у Ріса Джеймса, схоже, ситуація набагато краща. Звичайно, той факт, що ці гравці тимчасово вибули, не означає, що Челсі здаватися зазделегідь.

Команда буде грати у своєму основному складі, і якщо ви плануєте зробити ставку на них, перевірте можливості для ставок на сайті onlinekladionice. Якщо хтось із цих травмованих гравців є вашим фаворитом, не варто хвилюватися. Вони обов'язково повернуться на поле протягом сезону. Отже, ось останні новини про цих гравців.

Травма Ромео Лавії: останні новини

Ромео Лавія нещодавно перейшов з Саутгемптона до Челсі за 58 мільйонів фунтів стерлінгів. На жаль, він отримав травму гомілкостопа під час тренування, що відтермінує його дебют у складі Челсі. Очікується, що він зіграє свій перший матч за Челсі за місяць-півтора.

Є всі підстави вважати, що команда може перенести його повернення на поле на грудень, щоб забезпечити повне відновлення юнака. Якщо він не повернеться до кінця листопада, то обов'язково вийде на поле на початку грудня.

Коул Палмер: останні новини про його невелику травму

Коул Палмер залишається вражаючим гравцем з тих пір, як приєднався до команди, забивши свій перший гол за клуб у фінальній грі прямо перед міжнародною перервою. Молодий гравець був змушений покинути поле в перерві матчу через травму. Однак менеджер Лі Карслі запевнив, що це не була серйозна травма. Очікується, що він повернеться до гри 21 жовтня, коли Челсі зіграє з Арсеналом.

Михайло Мудрик: Готовий до гри

Хоча Михайло Мудрик пізно повернувся у гру під час перемоги команди над Бернлі з рахунком 4:1 перед самою міжнародною перервою, йому все ж довелося взяти перерву. Він залишив поле після заміни у грі проти Фулгема. Проте Михайло вже зіграв за збірну України проти Північної Македонії, де дуже добре себе показав. Тому очевидно, що 21 жовтня під час гри проти Арсеналу він має бути в основі.

Ріс Джеймс: Готовий до повернення

Після травми підколінного сухожилля капітан команди Ріс Джеймс знову зможе взяти участь у відборі. Варто зазначити, що хоча Джеймс не зазнав жодної травми, він був дискваліфікований за нецензурну лайку в бік судді після поразки Астон Віллі. Через дискваліфікацію він не зміг зіграти у грі проти "Бернлі". Однак очікується, що він повернеться 21 жовтня в матчі проти "Арсеналу".

Останні новини про Армандо Брою

Армандо Броя був змушений тимчасово вибути після свого міжнародного дебюту всього через два дні після того, як приєднався до команди. Він отримав нову травму, і після консультації з лікарем команди було оголошено, що він не зможе взяти участь у наступному матчі.

Броя почав на хорошій ноті, приєднавшись до команди після більш ніж дев'ятимісячного перебування на узбіччі через травму коліна. З огляду на свіжу травму, його повернення до команди може зайняти деякий час.

Михайло Мудрик Ріс Джеймс Коул Палмер