Українська правда

Букмекери оцінили шанси основних претендентів на пост головного тренера збірної України з футболу

— 24 квітня 2023, 19:13
Букмекери оцінили шанси основних претендентів на пост головного тренера збірної України з футболу

В грудні 2022 року у головного тренера української збірної з футболу Олександра Петракова добіг кінця термін дії контракту. Керівництво Української асоціації з футболу вирішили не продовжувати співпрацю та розпочала пошуки претендентів для його заміни. На сьогодні команда досі не має призначеного наставника.

Ребров та Біліч - основні фаворити букмекерів

Ситуація навколо призначення головного тренера збірної настільки затягнулась, що букмекерські контори почали активно приймати ставки на кожного з ключових претендентів. Аналітики порталу Promocodius також відмічають, що промокоди букмекерів, зібрані у них на сайті, часто активують для ставок саме такого типу.

І букмекери, і представники УАФ, і прихильники збірної сходяться на думці, що основним претендентом на посаду головного тренера був і залишається Сергій Ребров. Застосовуючи бонус за реєстрацію Vbet, у букмекерській конторі можна зробити ставку поки на трьох ключових претендентів. Коефіцієнти у букмекера наступні:

  • Сергій Ребров - 1,70;

  • Славен Біліч - 2,05;

  • Андрій Шевченко - 7,00.

Деякі фахівці називають і кілька інших кандидатів. Серед варіантів називають Руслана Ротаня, який зараз очолює молодіжну збірну з футболу та ФК “Олександрія”. Щобільше, колишній футболіст вже працював з синьо-жовтими, готуючи команду до першого відбіркового матчу Євро-2024 проти Англії. Матч відбувся 26 березня й Україна поступилась з рахунком 0:2. Наступний поєдинок збірна проведе проти Північної Македонії 16 червня. Букмекери приймають ставки також і на цей матч. Для тих, хто хоче тільки перевірити свою футбольну інтуїцію без грошових вкладень, допоможе бездепозитний бонус Favbet.

Ще одне прізвище, яке називають спортивні журналісти, - це Ігор Йовічевіч, який у червні проведе два матчі. Або Віктор Скрипник, за умови, що він піде з посад головного тренера ФК “Ворскла”.

Найактивніше перемовини ведуться саме з Сергієм Ребровим, і саме його хоче бачити на посаді головного тренера керівництво УАФ. Однак у Реброва до 30 червня діє контракт з футбольним клубом "Аль-Айн" з ОАЕ.

Нагадаємо, що збірна України за підсумками жеребкування опинилась в групі С, яку вже встигли назвати групою смерті для нашої команди. Суперники синьо-жовтих - діючий чемпіон Європи збірна Англії, Італія, Північна Македонія та Мальта. Тому, на думку фахівців, питання призначення головного тренера потрібно вирішувати якнайшвидше.