Головне

Американські фани скандували "росія!" на адресу українця під час матчу NCAA - ВІДЕО

08.02.2023 12:46 Андрій Дунець 2906 1
Американські фани скандували "росія!" на адресу українця під час матчу NCAA - ВІДЕО

Джерело - Чемпіон.

Поєдинок між Колорадо Стейт та Юта Стейт у студентській лізі NCAA пройшов під акомпанемент ганебної поведінки вболівальників господарів.

Фани скандували слово "russia", коли український гравець Юти Максим Шульга виконував штрафний кидок.

Клуб та головний тренер Колорадо після гри публічно попросили вибачення в українця. Сам Шульга із розумінням поставився до ситуації.

"Передусім хотів би подякувати адміністрації Колорадо Стейт та тренеру Ніко Медведу за їх негайну підтримку та розуміння у зв'язку з подіями, що розчаровують, які відбулися упродовж матчу. Останній рік був надзвичайно складним для моєї сім'ї та коханої людини, які живуть у постійній небезпеці. Щодня я молюся, аби війна закінчилася та мир повернувся до людей в Україні.

Щодо викриків фанатів минулої ночі, то в той момент вони мене дуже засмутили, але я розумію, що під час гри емоції можуть вийти з-під контролю і люди можуть зробити або сказати речі, які вони насправді не мали на увазі. Колорадо Стейт і фанати команди вибачилися, тож я приймаю та ціную ці вибачення. Сподіваюся, ви всі приєднаєтеся до мене в молитвах за мир в Україні", - сказав Максим.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()