Головне

Дружина Маліновського пояснила обійми чоловіка з російським футболістом

30.01.2023 15:00 Андрій Дунець 2582 0
Дружина Маліновського пояснила обійми чоловіка з російським футболістом

Роксана Маліновська за мотивами матчу Марселя проти Монако вкотре публічно стала на захист свого чоловіка.

Дружина новачка Олімпіка відреагувала на невдоволені коментарі українських уболівальників щодо скріншоту обіймів Руслана з росіянином Алєксандром Головіним після гри 20-го туру Ліги 1. Відповідний коментар Маліновська залишила під постом у своєму Інстаграмі.

"По-перше, він не обіймався, а перетнувся з ним на полі після гри, гравець Монако елементарно привітався, Руслан відповів. Нічого такого я не бачу. До того ж позиція гравця нам стала відома. Це його особиста справа висловлюватись публічно чи ні, нам це байдуже. А ось Ваша реакція нас дивує. Руслан з першого дня війни прославляє Україну в Європі, один із небагатьох!!! А також ми збираємо величезні кошти на допомогу нашого народу. Напрошується висновок, що ви зрадник. Справжні вболівальники ніколи не будуть так говорити. Всі, хто будуть наклепувати, ображатимуть просто йти в чорний список. Я нікому не дозволю його дискредитувати", - написала Роксана.

Нагадаємо, нещодавно дружина Маліновського вже пояснювала інші дії свого чоловіка, використовуючи для цього коментарі Інстаграма.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()