Головне

Від кохання до ненависті один крок: історія стосунків та розлучення Шакіри з Піке

За стосунками Шакіри й Піке спостерігає увесь світ - колишнє подружжя продовжує публічно ображати та тролити одне одного
18.01.2023 20:24 Nastya Bolshakova 4185 0
Від кохання до ненависті один крок: історія стосунків та розлучення Шакіри з  Піке

Нова пісня Шакіри просто підірвала Інтернет, адже саме там вона перервала своє довге мовчання. Її новий трек наповнений скандальними римами та панчами про Піке та його дівчину Клару. Пара розірвала свої стосунки ще у червні 2022 року, коли співачка дізналася про зраду футболіста, з котрим вони прожили 11 років та збудували сім’ю. Ця новина стала великим розчаруванням для фанатів цієї пари, адже для декого Шакіра та Піке були взірцем.

Захоплення оточуючих не дивне, адже початок цих стосунків був досить романтичним. Співачка та футболіст познайомилися на зйомках кліпу на пісню Waka Waka (This Time for Africa), що стала гімном Чемпіонату світу з футболу в 2010 році.

"Я не була футбольним фанатом, тому навіть не знала хто він", - пригадує Шакіра.

 

Усе почалося на чемпіонаті світу-2010. Співачка виступала на церемонії відкриття, тому на турнір прибула першою. Фантазії та ПІКЕперських навичок у футболіста хоч греблю гати, тому спортсмен написав дівчині та запитав про погоду. Зустріч між закоханими могла відбутися лише за тією умовою, що збірна Іспанії, за яку грав Піке, вийде до фіналу. Адже саме на завершенні турніру Шакіра мала виступити.

Гравець виконав свою обіцянку та, більше того, збірна Іспанії стала Чемпіоном світу з футболу. Тоді іспанці перемогли Нідерланди в додатковий час.

Багато чуток почало розповсюджуватись про таємний роман зірок, адже тоді обидва були в стосунках. Шакіра зустрічалася з сином експрезидента Аргентини Фернандо Де ла Руа протягом 11 років, а Жерар – з актрисою Нурією Томас. Проте, після зустрічі і Шакіра, і Піке поставили крапку у своїх тодішніх відносинах.

Навесні 2011 пара офіційно заявила про свої стосунки. Тоді співачка опублікувала пост у своєму Твіттері з коханим, який підписала "Представляю вам моє сонечко". Піке також не приховував своїх почуттів та заявився на концерт співачки, де поцілував її перед багатотисячним натовпом. Відтоді, пару можна було часто побачити на світських заходах. Шакіра навіть почала вивчати каталонський, адже це рідна мова її обранця.

Вже у вересні того ж року пара заявила, що чекає на дитину. 22 січня 2012-го народився довгоочікуваний син Мілан. Хлопчик пішов татовою стежкою і почав грати в футбол.

Співачка була в захваті від сім’янина Піке. Вона розповідала, що Жерар завжди допомагає їй та приділяє дитині багато уваги. А вже у 2015 пара чекала на другого малюка. 29 січня народився їхній син Саша. У своїх інтерв’ю Шакіра завжди говорила, що сім’я у неї на першому місці. Жерар також був прикладним батьком. У своїх епізодах він розповідав, що діти допомагають йому відволіктися від важких тренувань або поразок.

"Коли ми програли Баварії у півфіналі Ліги чемпіонів з рахунком 3:0, я був дуже розчарованим. Повернувшись додому, я побачив своїх дітей і одразу забув про всі невдачі", - пригадує футболіст.

 

Шакіра була ладна кричати на весь світ про своє палке кохання до Піке. У 2017 вона випустила пісню Me Enamoré, що у перекладі означає "Я закохана". У цій пісні дівчина оспівує Піке та те, як вона закохалася у його бороду та губи.

Попри таку закоханість, пара не поспішала узаконювати свої стосунки. Проти весілля була сама Шакіра. У своєму інтерв’ю вона сказала, що не хоче, щоб Жерар бачив у ній дружину. Співачка хоче бути для Піке дівчиною, коханкою та забороненим плодом. Колумбійка наголосила, що футболіст має бути завжди у напрузі та розуміти, що ймовірний різний сценарій, у залежності від його поведінки. 

"Якщо я коли-небудь одружуся, то точно з Піке", - говорила співачка.

На жаль, ця чарівна історія кохання закінчилася через 11 років, що за дивним збігом обставин відповідає довжині минулим відносинам Шакіри. Дізнавшись про зраду коханого, дівчина була у розпачі. Співачка була розбита, коли обачила відео, яке було зняте задовго до того, як оголосила про розрив стосунків з Жераром. Виявилося, що нова подруга футболіста навідувалася до них додому, коли співачка була за кордоном з дітьми, а стосунки між Піке та його коханкою тривали довше, ніж вона думала.

Співачка зізналася, що запідозрила зраду через полуничне варення. У родині ніхто не його не їсть, а наповнення банки стало меншим. Тоді Шакіра зрозуміла, що щось тут не так. До речі, цей епізод співачка зобразила у своєму кліпі на пісню, у котрій розгромила Піке та його коханку.

Нова подруга Піке – 23-річна студентка Клара Чіа Марті. Дівчина працювала у продюсерській компанії Жерара, де, очевидно, вони і познайомилися.

Футболіст все частіше почав виходити на публіку зі своєю пасією та офіційно заявив про нові стосунки. Співачка просила ексбойфренда не надто світитися у ЗМІ, адже діти та їх друзі знаходять новини про батьків в Інтернеті.

"Я намагалася приховати все від дітей. Я захищаю їх, тому що це моя головна місія, але потім вони чують щось у школі від своїх друзів або знаходять щось в Інтернеті – це їх розчаровує", - поділилася Шакіра.

Діти залишилися з матір’ю в Маямі. Піке має змогу бачитися з дітьми 10 днів на місяць. За словами співачки, зараз вона хоче бути прикладом та підтримкою для своїх синів у такий важкий період.

"Про це дійсно важко говорити. Я зберігала мовчання, тому що хотіла все ретельно обдумати. Я на подіумі в усієї публіки, наше розлучення не схоже на звичайний розрив стосунків. Важко пережити це не лише мені, а й нашим дітям", - розповіла мати 9-річного Мілана та 7-річного Саши.

Новий трек Шакіри перервав її мовчання. Текст пісні складається з численних гучних фраз та рим. У першому куплеті колумбійка провела тонку метафору та "вколола" Піке.

"Вибач, я сіла в інший літак
Я не повернуся, не хочу знову розчаровуватися
Ти так намагаєшся стати чемпіоном
А коли ти був мені потрібен, ти виявив себе з найгіршого боку
Така вовчиця, як я, не для новачків".

У приспіві співачка згадала нову дівчину Жерара:

"Я переросла тебе – ось чому ти з дівчиною, такою ж, як ти сам".

У другому куплеті починається саме пекло. Співачка позбулася почуття провини за проблеми футболіста та звинуватила його у зраді:

" Я не повернуся до тебе, навіть якщо ти будеш ридати та благати
Я зрозуміла, що критика на твою адресу – не моя провина
Ти лишив мене з журналістами біля дверей та боргами у податковій
Ти думав, що завдаси мені болю, але зробив мене тільки сильнішою".

У наступному куплеті дівчина проїхалася по новій пасії Піке:

"Бажаю тобі всього найкращого з моєю заміною
Навіть не знаю, що сталося з тобою, ти – дивний
Я вартую двох 22
Ти проміняв Ferrari на Renault Twingo
Ти проміняв Rolex на Casio".

Фраза про 22 – посилання на вік Клари, адже та в два рази молодша за Шакіру. Кінцеві порівняння додали неабиякого пафосу пісні. Колумбійка порівнює дорогі бренди з дешевими, натякаючи на себе та Клару.

Останній вистріл був у Піке, співачка додала жорстокий панч, не прикриваючись метафорами:

"Так багато роботи в залі
Але попрацюй трохи мізками".

Ексзахисник Барселони, недовго думаючи, відреагував на слова співачки. Фразу "Ти проміняв Rolex на Casio"  Піке сприйняв буквально. Тепер Жерар співпрацює з брендом Casio для свого проєкту King’s League.

Насмішку про Ferrari та Renault Twingo футболіст також не оминув.

"Я домовився, що один з гравців, котрий буде під №12, приїде у неділю в костюмі клоуна", - обіцяв Піке.

Ходять чутки, що цим гравцем є Сергіо Агуеро.

Нещодавно, гравець приїхав у штаб-квартиру King’s League на Renault Twingo, відповідаючи цим своїй колишній на рядки її пісні "Ти проміняв Ferrari на Renault".

У свою чергу, Шакіра вирішила насолити своїй свекрусі, що живе по сусідству. Співачка виставила на балкон, що виходить на її вікна, ляльку-відьму. Дівчина не розголошувала про цей крок помсти, але фанати це помітили і виклали в Твіттер. Окрім того, колумбійка слухає свій новий трек на повну гучність, щоб чули всі сусіди, особливо мати Піке.

Ось так жорстоко та холодно закінчилася історія цього довгого та бурхливого кохання. Здавалося, ніби Піке та Шакіра були створені один для одного. У них навіть дні народження в один день, 2 лютого. Жерар виграв чемпіонат світу заради своєї коханої, а Шакіра народила йому двох синів, проте у долі на них були інші плани.

Чи завершиться на цьому історія?

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()