Головне

Ви ще Тимощука поверніть: трансфер Ракицького в Шахтар розлютив українських уболівальників у Твіттері

Реакція соцмереж на найскандальніший трансфер січня була різкою.
17.01.2023 21:48 Андрій Дунець 2509 0
Ви ще Тимощука поверніть: трансфер Ракицького в Шахтар розлютив українських уболівальників у Твіттері

Донецький Шахтар оголосив про підписання свого вихованця Ярослава Ракицького, чим здійняв хвилю невдоволень серед любителів футболу в Україні.

За першу команду Гірників 33-річний захисник виступав із 2009 до 2019 року, зіграв 326 матчів, забив 14 м’ячів і разом із нею здобув 19 трофеїв, після чого перейшов у Зєніт - клуб із росії (терористичної країни). Навесні 2022 року, приблизно за тиждень після початку повномасштабної агресії рф, Ракицький виїхав із росії та приєднався до Шахтаря для участі в благодійних матчах. А першу частину сезону-2022/23 провів у турецькому Адана Демірспор.

Переважна більшість українських уболівальників у Твіттері різко висловила нерозуміння, чому чемпіон країни повернув футболіста, який кілька років спокійно грав там, де, здавалося б, очевидно, що грати не треба. Не сильно вплинуло на думку вітчизняних фанів і перше відеозвернення Ракицького, в якому він вітається українською мовою. Здається, це вперше Ярослав - колишній гравець збірної України - публічно послуговувався саме державною.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Чемпіон / Champion.com.ua (@championcomua)

Дехто якраз висловлює подив тим фактом, що Ракицький знає українську мову.

Огляд Твіттера

Багато хто іронізує, пропонуючи повернути в Шахтар заразом Анатолія Тимощука (члена тренерського штабу того самого Зєніта), який, крім того, що не виїхав з росії після 24 лютого 2022 року, жодного разу публічно не засудив російське повномасштабне вторгнення в Україну.

А решта думок - на скріншотах нижче - не потребують коментарів.

Нейтральні або ж стримані думки про повернення Ракицького - у Твіттері велика рідкість, але бувають. Ось одна з них.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()