Українська правда

OnlyFans - платформа, на якій спортсмени заробляють величезні гроші еротичним контентом

— 13 січня 2023, 07:00
OnlyFans - платформа, на якій спортсмени заробляють величезні гроші еротичним контентом

Здавалося б, що може бути спільного у чемпіонки UFC, футболістки та гонщиці. Ні, це не прагнення до перемоги, це – акаунт на OnlyFans. Фотографії, лайки, коментарі – усе, ніби, як в Instagram. Відрізняється ця платформа від інших своїм "надцікавим" контентом. Дівчата діляться власними відвертими фотографіями та відео, які переглядають їхні фоловери за платну підписку.

Усі сторінки на OnlyFans зачинені, тому потрібно виокремити кілька своїх пасій та оплатити підписку на кожну з них. Ціна такої підписки складає 5-15 доларів. Остаточну вартість встановлює власниця сторінки. Платформа з’явилася у 2020-му році, але не дивно, що відразу здобула популярність серед любителів відвертого контенту. Чимало спортсменів та спортсменок створили власні акаунти на OnlyFans, а деякі навіть залишили спорт заради нової "роботи".

Однією з найвідвертіших екс-спортсменок є Рене Грейсі. Саме через своє нове хобі спортсменка здобула приставку "екс", адже така репутація не задовольняла V8 Supercars. Дівчина користується неабиякою популярністю. ЇЇ акаунт налічує 460 тисяч підписників, а зарплатня в 5 мільйонів фунтів стерлінгів – більше, ніж дівчина заробила за всю автомобільну кар’єру. Щотижня Рене має 25 тисяч доларів за продаж своїх фото.

Від трендів не відстає і українська борчиня Марина Мороз. Дівчина родом з Вільногорська Дніпропетровської області. Вона не лише чемпіонка України та Світу з кікбоксингу, а й модель на OnlyFans. Проте навіть ця платформа не витримала контент Марини та заблокувала її сторінку на певний час. Нещодавно спортсменка знялася для Play Boy, ставши першою борчинею, яка оголила себе для еротичного журналу.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Maryna Moroz (@maryna_moroz_ufc)

Тенісисти Анджеліна Граовац та Бернард Томіч з Австралії також запалюють OnlyFans. Дівчина завела свою сторінку саме через гроші, позаяк за свою не надто успішну тенісну кар’єру вона заробила близько чотирьох тисяч доларів. А сторінка на OnlyFansмотивація не кидати спорт. У той час, як дівчина створила сторінку на відвертій платформі через брак грошей, Бернард на пару зі своєю дівчиною веде її заради розваги. Тенісист має ненайкращу репутацію, адже дозволяв собі брудні висловлювання та незадовільну поведінку на публіці. Його дівчина - топ-модель Ванеса С’єра - допомагає вести сторінку своєму коханому. У свій час, Instagram заблокував сторінку дівчини через відвертий контент, тому красуня знайшла порятунок саме на цій платформі.

Мадлен Райт, гравчиня англійського Чарльтона, почала вести OnlyFans після того, як її вигнали з клубу за кермування авто напідпитку та вдихання "веселого" газу. У свою чергу, дівчина не розгубилася та знайшла заняття цікавіше за гру в футбол. На її акаунт підписано 15 тисяч людей, а ціна передплати коштує 24 фунти стерлінгів. На додаток до цього, дівчина може ще запропонувати преміальний контент за окрему плату.

Найактивніше свої сторінки створюють борчині. Однією з таких представниць є Ебані Бріджес – австралійська боксерка та чемпіонка світу найлегшої вагової категорії. Фанати та сама дівчина себе називає "Блондинка-бомбардувальник". Втім, Ебані відома не лише своїми титулами - спортсменку знають за її скандальні інтерв’ю, відвертість на зважуваннях та у соціальних мережах. Одного разу на запитання "У чому причина ваших відвертих образів, адже на крайньому зважуванні ви були у напівпрозорій білизні?" дівчина замість тисячі пояснень підняла футболку та попросила підписатися на її сторінку в OnlyFans. Бойова блондинка активно веде сторінку та має шалену аудиторію.

Подруга боксерки Еллі Брук також не пасе задніх. Вона вирішила, що бокс - це її хобі, дівчина називає себе акторкою та моделлю і хоче бути відомою саме завдяки цим професіям. Жанри кіно, яким Еллі надає перевагу, дійсно роблять її популярною. Обличчя Брук, і не тільки, можна побачити у дорослих фільмах на платформі Pornhub, а OnlyFans слугує боксерці "модельним" портфоліо.

Виплата кредиту за авто та сплата оренди домівки стало приводом створення акаунту на OnlyFans у Джесіки Андраде. Борчиня заявила, що отримує суму в 50 разів більше, що задовольняє всі фінансові потреби спортсменки.

"Дівчина, яку ти ніколи не забудеш" - цей слоган представляє сайт борчині Перл Гонсалес. Правильно, саме сайт, адже вона та її колега Пейдж Ван Зант розробили власні сайти з їхніми відвертими фото. 35-річна Перл має 62 тисячі підписників на своєму ресурсі, які сплачують близько 8-ми фунтів на місяць. А от Пейдж Ван Зат розробила свій сайт за проханням вболівальників, де вона публікує власні тренування та пікантні фото.

Гімнастка зі США Еріка Фонтейн ведення аккаунту OnlyFans називає "пізнанням себе з дивовижного боку". Її сторінка налічує 40 тисяч підписників. Вона активно спілкується з фанатами та публікує провокаційний контент.

Здобувши бронзову медаль на Олімпійських іграх 2012, баскетболістка Ліз Кембідж не зупинилася на досягнутому та створила свій акаунт на платформі для сміливих дівчаток. "Я так боялася це зробити, але мої друзі та сім’я підтримали мене і сказали, щоб я не переймалася через те, що скажуть інші", - зазначила дівчина.